Mindenről a zene szól

Woodstock az Ugaron – az Anna and the Barbies fesztiválja

Magyar zene 2017.08.16. Olvasási idő: 1 Perc Magyar Zene Fesztivál Szerző: Krisztián

Az Anna and the Barbies idén ötödjére szervezi meg négynapos fesztiválját, amely Ópusztaszeren lesz augusztus 1. és 4. között.

A fesztivál továbbra is a szabadságot és a természetes emberi interakciók fontosságát hirdeti. Négy nap a természet érinthető közelségében, andalgás a pusztában, holdimádás, naptámadás, csillagok örökbefogadása, véget nem érő karnevál az éjszakában.

A délutánokat irodalmi programok, beszélgetések, különböző kézműves workshopok színesítik, melyeken akár a szappanfőzés rejtelmeibe is bepillanthatnak a fesztiválozók.


Idén azonban a harmadik és negyedik napon egy nagyszínpaddal, valamint headliner zenekarokkal is bővül a fesztivál. Fellép a Quimby, a Jónás Vera Experiment, az Elefánt, a Tóth Vera trió, az Electronic Sheeps, Mörk, Apey és persze az Anna and the Barbies is játszik egy akusztikus és egy csapatós koncertet is, minden este lesz jurtabuli, és a lista még bővül!


A fesztivál egyszerre hippi és vad, a főszerep a lelassulásé, az ismerkedésé, a természet- és emberközeli élményeké. A szervezők olyannyira az élő kapcsolódásokra motiválják a fesztiválozókat, hogy mobiltelefonparkolót is létrehoznak, aki itt 8 órára leadja a telefonját, kap a zenekar valamelyik tagjától egy ölelést vagy egy puszit.


A Woodstcok étel és italkínálata szintén a mainstreamtől eltérő lesz: jó minőségű, de egészséges ételek, szörpök, kézműves sörök, illetve termelői borok lesznek kaphatók pénztárcabarát áron. A látogatók száma korlátozott, a jegyeket a TIXÁn lehet megvásárolni, de a helyszínen is lesz rá lehetőség.